Folger

Folger-before-after

I was probably the most excited about this job last year. This was “Grandma Peirick’s” kitchen and I have never cared for this layout. My biggest complaint with this current layout – you have to cross the room to use this dishwasher. A few people have come to me over the years with this kitchen and have complained that it didn’t function well but they weren’t willing to blow out the wall between the kitchen and living room. When the Folgers came to us and said, “we want to get rid of the wall” I was stoked. We moved the garage door about 3’, put the dishwasher next to the sink and added a family friendly island. Can you also say, “lights” We added 8 can lights in this space and under cabinet lights. Now whether it’s dinner for 2 or a big family gathering, everyone’s in the same room and the cook isn’t sent to the dark corner.

  • Folger
  • Folger
  • Folger
  • Folger
  • Folger
  • Folger